Drobno nasekljajte 25 g prelivne čokolade in jo dajte na stran za testo. Preostalo prelivno čokolado grobo nadrobite in jo skupaj z maslom raztopite nad vodno kopeljo. Model za peko obložite s papirjem za peko. Predhodno segrejte pečico.
Zgornji in spodnji grelnik: pribl. 180 °C
Vroči zrak: pribl. 160 °C
V mešalni posodi zmešajte mandljevo moko s pecilnim praškom. Dodajte puding, agavin sirup, jajce in stopljeno prelivno čokolado z maslom. Vse skupaj z mešalnikom (metlici za mešanje) mešajte najprej na najnižji in nato na najvišji stopnji, da nastane gladko testo. Koščke prelivne čokolade nežno vmešajte v testo. Testo razporedite po modelu za peko in ga pogladite. Model nato položite na rešetko v pečici.
Položaj v pečici: srednji
Čas peke: približno 30 minut
Beljakovinski brownie v pekaču postavite na kuhinjsko rešetko, da se ohladi.
V mešalno posodo dajte vse sestavine in z mešalnikom (metlici za mešanje) mešajte približno eno minuto. Pudingovo kremo vlijte na ohlajen beljakovinski brownie in jo lepo razporedite.
Desert
Desert
Desert