Najprej pripravite zmes za muffine, vendar brez koščkov čokolade. Shranite jih za pripravo katere druge sladice.
Zmesi za muffine dodajte olje, vodo in jajca ter vse skupaj dobro premešajte.
Zmes razporedite v tortni model premera 22 cm, ki ste ga prej dobro namastili.
Pecite 15 minut pri 180 °C.
Še vroč pečen kolač previdno stresite v posodo za mešanje in ga z mešalnikom najprej zdrobite v drobtinice, nato v homogeno zmes. Kadar delate z vročim biskvitom, ničesar ne dodajajte, saj boste le tako lahko oblikovali svoje cake popse. Samo previdni morate biti.
Z žlico odmerite velikost cake popsa in med dlanmi trdno zvaljajte kroglico.
Kroglice položite na krožnik, obložen s papirjem za peko.
Belo čokolado stopite v sladki smetani.
Palčko za cake pops najprej pomočite v čokolado, nato jo zabodite v sredino kroglice.
Tako pripravljene cake popse dajte za 15 minut v zamrzovalnik.
Hladne cake popse pomočite v stopljeno čokolado, jih odložite na papir za peko in okrasite po želji.
Pred postrežbo jih dajte v hladilnik za še približno 15 minut.
Desert
Desert
Desert