Namastite dno modela za peko in ga obložite s papirjem za peko. Pečico predhodno segrejte.
: pribl. 180 °C
: pribl. 160 °C
V mešalni posodi z mešalnikom (metlici za mešanje) zmešajte jajca s sladkorjem in vanilin sladkorjem ter vse skupaj 3 minute mešajte najprej na najnižji in nato na najvišji stopnji. Zmešajte moko in pecilni prašek ter nastalo mešanico na najnižji stopnji umešajte v maso iz jajc in sladkorja. Maso v modelu zgladite in posujte z mandlji. Položite ga na rešetko v pečici.
: sredina pečice
Čas peke: 35 Minute
Odstranite rob modela za peko in pečen biskvit prevrnite na kuhinjsko rešetko, obloženo s papirjem za peko. Odstranite še dno modela za peko ter pustite, da se biskvit ohladi.
Ko se biskvit ohladi, odstranite papir za peko. Biskvit vodoravno prerežite in spodnji del položite na pladenj za torto.
V mešalni posodi čvrsto stepite puding Galetta in smetano ter kremo enakomerno porazdelite po spodnjem delu biskvita. Na kremo položite zgornji del biskvita in torto do serviranja postavite v hladilnik.
Kolači
Kolači
Kolači