V kozico stresi 100 g zamrznjenih jagod in jih segrevaj, da se zmehčajo.
Prilij 100 ml sladke smetane in premešaj, nato zmes fino spasiraj.
Kozico odstavi, nato v zmes vmešaj pol žličke rdeče barve za kolače in 180 g bele čokolade.
Ganache prelij v posodo in ga tesno pokrij s prozorno folijo za živila.
Postavi ga v hladilnik za vsaj 6 ur.
V posodo stresi 110 g kock iz masla in 140 g sladkorja.
Dodaj vrečko vanilin sladkorja in vse skupaj električno premlati do penastega.
Najprej povsem vmešaj eno, nato pa še drugo jajce.
Vmešaj še 130 g jogurta in žličko arome vanilije.
V posodici zmešaj 150 g moke, 1,5 žličke pecilnega praška in 2 ščepca soli.
Suhe sestavine primešaj k mokrim.
V pekač za muffine vstavi papirnate modelčke, med njih pa razdeli zmes za kolačke.
Pekač nekajkrat potolči ob pult, nato ga za 20-25 minut postavi v pečico, segreto na 180 ºC.
Strjen ganache zmiksaj, da popeni.
Nadevaj ga v dresirno vrečko s poljubnim nastavkom.
S sredine kolačka izreži čepek, v novonastali vulkan pa čmokni žličko jagodne marmelade.
Marmelado skrij s čepkom, po vrhu kolačka pa nabrizgaj rdeči ganache.
Nanj zatakni polovico sveže jagode in eno okrasno cvetlico.
Desert
Desert
Desert