Za puding zmešajte Gustin, sladkor in vanilin sladkor ter umešajte 6 žlic mleka. Preostanek mleka zavrite, odstavite s štedilnika ter vanj z metlico za mešanje dodajte mešanico z Gustinom. Puding med mešanjem kuhajte 1 minuto. Zlijte ga v mešalno posodo ter na še vroč puding položite folijo za živila in pustite, da se ohladi. Sveže jagodičevje preberite in operite. Pekač namastite, pečico predhodno segrejte.
: 180 °C
: 160 °C
V mešalni posodi z mešalnikom (metlici za mešanje) na srednji stopnji zmešajte vse sestavine (razen mandljev), da nastane drobljenec. Vanj nato umešajte še mandlje.
Vse sestavine v mešalni posodi z mešalnikom (metlici za mešanje) mešajte najprej na najnižji in nato na najvišji stopnji približno 2 minuti, da nastane gladko testo. Testo v pekaču pogladite ter po njem razdelite jagodičevje (zamrznjenega ni treba odtajati) in puding. Nato potresite še drobljenec in začnite s peko.
: sredina pečice
Čas peke: 40 Minute
Pustite, da se kolač na kuhinjski rešetki ohladi.
Kolači
Kolači