Mandlje, sladkor v prahu in kakav drobno zmeljite v sekljalniku. Zmes nato s cedilom še enkrat presejte. Pekač namastite in obložite s papirjem za peko.
V mešalni posodi stehtajte beljake. Beljake z mešalnikom (metlici za mešanje) stepajte na najvišji stopnji. Ko nastane penasta zmes, dodajte sladkor in sol ter maso stepajte najmanj 5 minut, da nastane čvrst sneg. V sneg z lopatico za testo v dveh porcijah umešajte zmes mandljev, sladkorja v prahu in kakava. Maso previdno mešajte toliko časa, da postane gosta in kompaktna. Z maso napolnite brizgalno vrečko z okroglim nastavkom (Ø 8 mm), na papir za peko nabrizgajte kupčke (Ø 2,5 cm), kjer naj mirujejo približno 30 minut. Pečico predhodno segrejte.
: 160 °C
: 140 °C
Pekač potisnite v pečico.
: sredina pečice
Čas peke: 12 - 15 Minute
Pečeno pecivo skupaj s papirjem za peko postavite na kuhinjsko rešetko, kjer se naj ohladi.
V mešalni posodi z mešalnikom (metlici za mešanje) na najvišji stopnji kremasto stepite maslo, malinov namaz, sladkor v prahu in vanilin sladkor. V maso umešajte nekaj kapljic rdeče barve za kolače ter z nastalo zmesjo napolnite brizgalno vrečko z okroglim nastavkom (Ø 8 mm). Maso enakomerno nabrizgajte po spodnji strani makronov, nanjo pa nato položite zgornjo stran makronov. Pripravljene makrone postavite v hladilnik, dokler se krema ne strdi.
Makrone posujte s sladkorjem v prahu.
Kolači
Kolači
Kolači