V kozici zavri 300 ml mleka in jo odstavi.Dodaj vrečko proteinskega pudinga in ga z metlico mešaj eno minutko, nato ga pusti stati 5 minut.V drugo posodo zlij 450 ml sladke smetane in stresi 130 g sladkega prahu.Smetano električno stepi, nato k njej primešaj 150 g ohlajene stopljene temne čokolade.Dodaj ohlajen proteinski puding in zopet dobro premešaj.Na koncu v kremo s spatulo vmešaj še tri žlice nastrgane čokolade.Polovico zmesi vlij v model za kruh, v katerega prej vstavimo list peki papirja.Poravnaj jo, nato po njej razporedi pol malin.Dodaj še drugo polovico zmesi, po kateri razporediš še preostale maline.Z žlico jih potisni v zmes, nato jo po vrhu poravnaj in z obeh strani pokrij s peki papirjem.Pekač postavi v zamrzovalnik za 6 ur.
Sladoledno torto zvrni iz modela in odstrani papir, nato jo okrasi s svežim jagodičevjem in nastrgano čokolado.
Desert
Desert
Desert