V posodico vlij 100 ml mleka in dodaj 3 žlice sladkorja, vrečko vanilin sladkorja ter vrečko vanilijevega pudinga.Sestavine zmešaj z metlico.Preostalih 400 ml mleka vlij v kozico, mu dodaj žličko vanilijeve arome in ga segrej do vretja.Ogenj zmanjšaj, v mleko pa z metlico vmešaj pudingovo zmes.Puding kuhaj, da se zgosti, nato kozico odstavi, puding pa tesno pokrij s prozorno folijo za živila.Pusti, da se puding ohladi na sobno temperaturo, nato ga dobro ohladi v hladilniku.Ohlajen puding električno zmiksaj, da postane gladek.Tri zrele banane pretlači in jih primešaj k pudingu.Puding z banano razporedi med kozarčke.
Kozarčke postrezi takoj – 250 ml sladke smetane za stepanje stepi v stepeno smetano in jo nabrizaj po pudingu.Po njej radodarno prelij še čokoladni desertni preliv.
Desert
Desert
Desert