Ubij 6 jajc in loči rumenjake od beljakov.Beljake stepi v čvrst sneg.Rumenjake zasuj z 80 g sladkorja in vrečko vanilin sladkorja ter jih mešaj do penastega.Dodaj 4 žlice mleka, 70 g moke, 25 g kakava in žličko pecilnega praška.Premešaj, nato v zmes postopoma vmešaj še sneg iz beljakov.Biskvitno zmes zlij na pekač, prekrit s peki papirjem, in jo z lopatko oblikuj v pravokotnik.Biskvit peci 10-12 minut pri 180 ºC.Po peki prenesi še vroč biskvit na čisto kuhinjsko krpo (oprano brez mehčalca), obrnjen s peki papirjem navzgor.Papir odstrani, biskvit pa skupaj s krpo zvij v rulado.Pusti, da se biskvit ohladi.
V posodo vlij 500 ml sladke smetane, dodaj vrečko galette in dve vrečki vanilin sladkorja.Zmes stepaj eno samcato minuto, da se zgosti.Ohlajen biskvit razgrni in ga enakomerno premaži z nadevom.Na notranji rob rulade nanizaj olupljene banane.Midva sva uporabila banano in pol.Rulado tesno zvij, začni pa na robu z banano.Rulado zavij v aluminijasto folijo in jo postavi v hladilnik za vsaj 4 ure.
Desert
Desert
Desert