Listnato testo razvaljajte na podlagi in izrežite kroge s premerom okoli 10 cm. Dajte jih v pekač, ki je obložen s papirjem za peko, prebodite z vilicami, da se ne bi naredili mehurčki, in pecite v pečici.
Temperatura pečice z zgornjim in spodnjim gretjem: 160 °C
Temperatura pečice z ventilatorjem: 140 °C
Po peki pustite kroge, da se ohladijo. Iz vaniljevega sladoleda s kalupom naredite kepice, jih postavite na krožnik in bogato posujte z rumovim sladkorjem z vseh strani. Postavite v zamrzovalnik za 15 minut in pustite, da se sladkor lepo prime za sladoled.
Kroge iz listnatega testa okrasite s čokoladnim prelivom in v sredino postavite kepico sladoleda, pokrito s sladkorjem, ter sladoled okrasite s čokoladnimi drobtinicami. Dodajte sveže maline. Postrezite takoj.
Desert
Desert
Desert