V skodelici z metlico zmešaj 200 ml mleka in 2 vrečki jagodnega pudinga. Preostalih 500 ml mleka zlij v kozico in dodaj dve vrečki bourbon vanilijevega sladkorja. Mleko zavri. V vrelo mleko z metlico vmešaj pudingovo zmes. Nad srednjim ognjem mešaj, da se puding zgosti. V hladni vodi namoči 6 lističev želatine. Ko se želatina napoji, jo ožemi in vrzi v kozico z s pudingom. Mešaj, da se želatina povsem stopi, nato kozico odstavi in pokrij. Pusti, da se puding malce ohladi. V posodi električno zmešaj 250 g maskarpone sira, puding in 6 žlic sladkega prahu. 300 ml sladke smetane stepi do čvrstega in jo s spatulo primešaj v kremo. 400 g jagod nareži na kocke, ki jih zmešaš v kremo.
Na tortno podlago postavi obroč in ga nastavi na premer 24 cm.
Obroč po notranji strani obdaj z acetatno folijo.
Pripravi si posodico s hladnim mlekom.
Po dnu tortnega modela razporedi savoiardi kekse, ki jih prej na hitro pomočiš v mleko.
Pokriti mora biti vsa površina, zato odprtine zapolni z manjšimi kosi keksov.
Na kekse nanesi polovico kreme in jo poravnaj z žlico.
Po kremi zopet razporedi v mleku namočene kekse.
Zadnjo plast tvori druga polovica kreme, ki jo poravnaš z žlico.
Torto postavi v hladilnik za vsaj 6 ur.
S torte odstrani obroč in acetatno folijo.
Ob strani torte postavi ograjico iz savoiardi keksov, ki jim prej odrežeš eno stran, da je ravna.
Okoli torte zategni dekorativni trak in ga zavozlaj s pentljo.
Po vrhu torte lično razporedi rezine svežih jagod.
Na jagode postavi jedilne metuljčke.
Kolači
Kolači
Kolači