Kokosovo moko nekoliko popražite v ponvi z oblogo proti prijemanju; stresite jo na krožnik in pustite, da se ohladi. Ananas odcedite na cedilu.
Koščke ananasa pirirajte skupaj s kokosovim likerjem. Drobno narežite 4 čokoladice Bounty®.
Hladno mleko nalijte v posodo za mešanje. Dodajte prašek za pripravo sladoleda in z ročnim mešalnikom (metlici za stepanje) pri najnižji hitrosti na hitro premešajte. Nato 3 minute stepajte pri najvišji hitrosti. Previdno primešajte pirirani ananas, kokosovo moko in koščke čokoladic Bounty®. Zmes nadevajte v posodo, primerno za zamrzovanje, jo pokrijte s pokrovom in postavite v zamrzovalnik za najmanj 4 ure pri –18 °C.
Sladoled naj pred serviranjem pribl. 10 minut stoji na sobni temperaturi, nato ga razdelite na porcije. Čokoladici Mini-Bounty® poševno prepolovite, s polovičkami okrasite sladoled in ga postrezite.
Desert
Desert
Desert