PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Special Puding za cheesecake

Special Puding za cheesecake

Dr. Oetker Special pudingi so posebej ustvarjeni za tradicionalne recepte, v katerih je glavna sestavina puding, pri tem pa ohranjajo znan okus vrhunskega Dr. Oetker pudinga.

Skutna torta (angl. cheesecake) je ena od najpriljubljenejših sladic, Dr. Oetker Special puding za cheesecake z okusom bele čokolade pa omogoča preprosto in hitro pripravo nadeva za celotno torto.

 

Dr. Oetker Recept za cheesecake

Podlaga iz keksov: 70 g margarine in 200 g mletih keksov. 

Cheesecake pudingova krema: 1 zavitek Special pudinga za Cheesecake (75 g), 80 g sladkorja, 550 ml mleka in 200 g kremnega sira.

 

PRIPRAVA:


Podlaga:
Stopite margarino, dodajte mlete kekse in mešajte, da dobite homogeno zmes. Razporedite jo v model za torto (premera 23 ali 24 cm) in postavite v hladilnik.

Za kremo/kolač:

1. Vsebino vrečke zmešajte s 100 ml mleka in 80 g sladkorja.

2. Mleko (400 ml) zavrite.

3. Lonec odstavite z ognja in umešajte zmes (puding v prahu – sladkor – mleko).

4. Nato vse skupaj vrnite na štedilnik in med nenehnim mešanjem kuhajte še 2–3 minute.

5. Odstavite z ognja in pustite, da se pudingova zmes ohladi (ostati mora tekoča).

6. Kremni sir in preostalo mleko (50 ml) mešajte z električnim mešalnikom, da nastane penasta zmes.

7. Dodajte ji pudingovo zmes in vse skupaj mešajte z električnim mešalnikom pri nizki hitrosti, da nastane gosta krema.

8. Kremo vlijte na podlago iz keksov in poravnajte.

9. Torto postavite čez noč v hladilnik.

Kalorične in hranilne vrednosti Special Puding za cheesecake

  PREPRAVLJEN PROIZVOD % *
Energijska vrednost 460 kJ
109 kcal
5 %
Maščobe 2,0 g 3 %
od tega nasičene
maščobe
1,3 g 7 %
Ogljikovi hidrati 20 g 8 %
od tega sladkorji 14 g 16 %
Beljakovine 3,1 g 6 %
Sol 0,15 g 3 %

Nadaljnji podatki o produktu

Uporaba: Pripravljen z dodatkom 80 g sladkorja in 800 ml mleka (1,5 % m.m.)

Količina polnjenja: 75g

Special puding za Cheesecake

Special puding

Dr. Oetker Special puding – priljubljeni okusi za vrhunski užitek!

Prenesite in prelistajte brošuro z recepti za sladice.